Verzending

NEDERLAND

Voor 11.59 AM besteld? Dezelfde dag verzonden! Pakketten worden over het algemeen binnen 1 a 3 WERKdagen via DHL thuisbezorgd.(Zaterdag, Zondag en Feestdagen gelden niet als WERKDAGEN)

Om ervoor te zorgen dat de bestelde producten zo goed mogelijk verpakt worden, hanteren wij een minimale order van €10. Dit is om de kosten van het verpakkingsmateriaal te drukken en de kwaliteit te waarborgen. In de toekomst streven wij ernaar om deze kosten te minimaliseren.

Bestelling boven het minimum bedrag van €10,- dan zijn de verzendkosten €5,99.
Bestelling boven €25,- dan zijn de verzendkosten €3,95.
Besteld u boven €60,- dan betaald u geen verzendkosten(GRATIS VERZENDING).

BELGIË

Voor 11.59 AM besteld? Dezelfde dag verzonden! Pakketten worden over het algemeen binnen 3 a 5 werkdagen via DHL thuisbezorgd.

Om ervoor te zorgen dat de bestelde producten zo goed mogelijk verpakt worden, hanteren wij een minimale order van €10. Dit is om de kosten van het verpakkingsmateriaal te drukken en de kwaliteit te waarborgen. In de toekomst streven wij ernaar om deze kosten te minimaliseren.

Bestelling boven het minimum bedrag van €10,- dan zijn de verzendkosten €8.
Bestelling boven €30,- dan zijn de verzendkosten €5,95.

Levering tijdens feestdagen
Bestellingen die in het weekend en op feesdagen geplaatst worden zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden.

LET OP: 
Aangepaste openingstijden: 30 en 31 mei 2019 zijn wij gesloten.
Bestelling geplaatst op woensdag 29 mei na 12:00 uur worden Maandag 3 juni opgestuurd. (u kunt uw pakket tussen 4 en 6 juni in huis verwachten)

Extra toeslag
In geval van gewicht meer dan 30kg aan producten rekenen wij extra bezorgkosten in de prijs; DHL verrekend extra kosten door het zware gewicht, helaas zijn wij ook genoodzaakt extra toeslag door te verreken naar de klant.

Retourneren

Bij Antilliaanse Toko heeft u 14 dagen het recht uw bestelling zonder opgave van reden te retourneren. Hiervoor dient u alleen het retourformulier te downloaden en in te vullen. Dit retourformulier kunt u zowel geprint bijvoegen als digitaal insturen. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. ''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Raadpleeg onze algemene voorwaarden van artikel 7 tot en met artikel 10 voor producten die niet geretourneerd kunnen zoals:

- Producten die niet in originele staat en/of verpakking verkeren
- Producten die gebruikt zijn