Verzending

NEDERLAND

Voor 11.59 AM besteld? Binnen 2 a 4 WERKdagen via DHL thuis geleverd.(Zaterdag, Zondag en Feestdagen gelden niet als WERKDAGEN)

Om ervoor te zorgen dat de bestelde producten zo goed mogelijk verpakt worden, hanteren wij een minimale order van €10. Dit is om de kosten van het verpakkingsmateriaal te drukken en de kwaliteit te waarborgen. In de toekomst streven wij ernaar om deze kosten te minimaliseren.

Bestelling boven het minimum bedrag van €10,- (excl BTW)dan zijn de verzendkosten €6,04.
Bestelling boven €30,- (excl BTW)dan zijn de verzendkosten €3,98.
Bestelt u boven €60,- (excl BTW)dan betaalt u geen verzendkosten(GRATIS VERZENDING).

BELGIË

Voor 11.59 AM besteld? Dezelfde dag verzonden! Pakketten worden over het algemeen binnen 3 a 5 werkdagen via DHL thuis geleverd.

Om ervoor te zorgen dat de bestelde producten zo goed mogelijk verpakt worden, hanteren wij een minimale order van €10. Dit is om de kosten van het verpakkingsmateriaal te drukken en de kwaliteit te waarborgen. In de toekomst streven wij ernaar om deze kosten te minimaliseren.

Bestelling boven het minimum bedrag van €10,- dan zijn de verzendkosten €8.
Bestelling boven €30,- dan zijn de verzendkosten €5,95.

Levering tijdens feestdagen
Bestellingen die in het weekend en op feesdagen geplaatst worden zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden.

LET OP: 
Aangepaste openingstijden:

Het is alweer het einde van het jaar en dat betekent gezellige dagen tijdens Kerst en Oud & Nieuw. Zoals elk jaar heeft Antilliaanse Toko aangepaste openingstijden gedurende deze periode.

Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 december 2020 zijn wij gesloten.
Bestellingen die geplaatst zijn op donderdag 24 december 2020 na 12:00 uur tot zondag 27 december 2020, worden op maandag 28 december 2020 opgestuurd. (U kunt uw pakket 29 of 30 december 2020 in huis verwachten)

Donderdag 31 december 2020, vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 januari 2021 zijn wij gesloten.
Bestellingen die geplaatst zijn op woensdag 30 december 2020 na 12:00 uur tot zondag 3 januari 2021, worden op 4 januari 2021 opgestuurd. (U kunt uw pakket tussen 5 en 7 januari 2021 in huis verwachten)

Antilliaanse Toko wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Extra toeslag
In geval van gewicht meer dan 30kg aan producten rekenen wij extra bezorgkosten in de prijs; DHL verrekend extra kosten door het zware gewicht, helaas zijn wij ook genoodzaakt extra toeslag door te verreken naar de klant.

Retourneren

Bij Antilliaanse Toko heeft u 14 dagen het recht uw bestelling zonder opgave van reden te retourneren. Hiervoor dient u alleen contact op te nemen met ons. Wij zullen vervolgens een label naar u mailen. Deze label moet u op het pakket plakken en het pakket inleveren bij een DHL pickup punt. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. Antilliaanse Toko vergoedt de kosten van de geretourneerde producten minus de retourkosten. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Raadpleeg onze algemene voorwaarden van artikel 7 tot en met artikel 10 voor producten die niet geretourneerd kunnen zoals:

- Producten die niet in originele staat en/of verpakking verkeren
- Producten die gebruikt zijn

Neem contact