Crisco All Vegetable Shortening 454gr

Crisco All Vegetable Shortening 454gr

Crisco All Vegetable Shortening 454gr 1 5 5 1
€ 5,11
Beschikbaarheid : Uitverkocht
SKU:
OV-001
 •   Binnen 2-4 werkdagen geleverd
 •   Snel, veilig en achteraf betalen
 •   Van onze klanten krijgen wij een 9.8
Bestellingen die geplaatst zijn voor 11:59am worden binnen 1 a 3 WERKdagen geleverd. Alle bestellingen worden met een TRACE & TRACE verstuurd zodat u het pakket kunt volgen. Voor informatie over de verzendkosten, retourneren en in welke landen wij allemaal leveren kunt de Verzending pagina raadplegen.

Vaak samen gekocht

 1. Crisco All Vegetable Shortening 454gr
 2. +
 3. Libby's Chicken Vienna Sausage 5oz
 4. +
 5. Badia Fried Rice Seasoning 6oz
 6. +
 7. Tip-Top Grenadine Siroop 700ml
 8. +
 9. Royal Pistachio Pudding Powder 52.5gr
Totale prijs: € 0,00

Het origineel. Het klassieke blauw kan geen voorraadkast zonder. Gebruik het voor bakken, frituren of gewoon om je een rockster in de keuken te voelen. Met 50 procent minder verzadigd vet dan boter en 0gr transvet per portie, is Crisco All-Vegetable Shortening ideaal voor je keuken.

Waarschuwing: verkorting zal bij oververhitting vlam vatten. Dit kan schade of ernstige brandwonden veroorzaken. Doe warmte verkorten zorgvuldig, onbedekt, op matig vuur. Verlaag de hitte als er gerookt wordt. Laat het niet onbeheerd achter tijdens het verwarmen. Vul het blik niet bij met heet bakvet. Als het bakvet in brand vliegt: zet het vuur uit. Dek de pot af totdat deze tot kamertemperatuur is afgekoeld om herontsteking te voorkomen. Draag geen pot totdat deze is afgekoeld. Zet geen water op heet of brandend bakvet.

Ingrediënten

Sojaolie, volledig gehydrogeneerde palmolie, gedeeltelijk gehydrogeneerde palm- en sojaolie, mono- en diglyceriden, TBHQ en citroenzuur (antixiodanten)

Anderen bekeken ook
Neem contact