Favora consome de Res (Beef) 200gr

Favora consome de Res (Beef) 200gr

€ 1,72
Beschikbaarheid : Uitverkocht
SKU:
SM-044
  •   Binnen 2-4 werkdagen geleverd
  •   Snel, veilig en achteraf betalen
  •   Van onze klanten krijgen wij een 9.8
Bestellingen die geplaatst zijn voor 11:59am worden binnen 1 a 3 WERKdagen geleverd. Alle bestellingen worden met een TRACE & TRACE verstuurd zodat u het pakket kunt volgen. Voor informatie over de verzendkosten, retourneren en in welke landen wij allemaal leveren kunt de Verzending pagina raadplegen.

Vaak samen gekocht

  1. Favora consome de Res (Beef) 200gr
  2. +
  3. Favora Consome de Pollo - Refill 200gr
  4. +
  5. Camellia Red Kidneys Beans 453gr
  6. +
  7. Badia Complete Seasoning 340.2gr
  8. +
  9. Alcolado Glacial 250ml
Totale prijs: € 0,00

De Favora Consome de Res (Beef) kan worden gebruikt als een bouillon of als een uitstekende smaakmaker voor uw soepen, stoofschotels, sauzen, rijstbonen ect.

Als een BOUILLON: Los een theelepel op in een kopje heet water en serveer.                             Als SMAAKMAKER: Voeg het poeder direct toe tijdens het koken of breng je vlees op smaak door je vlees in te smeren met de Favora Consome de Res.

  • ·       Beefbouillion
  • ·       Bekende bouillon onder de Antillianen
  • ·       Wordt gebruikt als bouillon of als smaakmaker
  • ·       Onmisbaar in je kruidenassortiment

Ingrediënten

Zout, tarwemeel, mononatriumglutamaat (smaakversterker), vlees en rundsvet (1) (geproduceerd onder volledige USDA-FSIS-inspectie en behandeld bij een minimumtemperatuur van 100 graden gedurende minimaal 1 minuut), peterselie gedehydrateerd, natriuminosinaat (smaakversterker), specerijen en natuurlijke smaakstoffen. (1) Voeg een niet-significante hoeveelheid transvet toe

Neem contact