Jello Instant Pudding Coconut Cream 96gr

Niet op voorraad
SKU
TS-264
Waardering:
100 % of 100
€ 2,39
  • Koop 5 voor € 2,32 en bespaar 3%
  • Koop 10 voor € 2,27 en bespaar 5%

Jello Instant Pudding Coconut Cream is een instant puddingmix die gemaakt is met echte kokosnootsmaak. Deze puddingmix is zeer gemakkelijk te bereiden door simpelweg de inhoud van het pakje te mengen met melk en vervolgens te laten opstijven in de koelkast.

De romige textuur van deze pudding en de zoete smaak van kokosnoot maken het een populair dessert bij veel mensen. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een snel en gemakkelijk te bereiden dessert dat ook nog eens heerlijk smaakt.

De Jello Instant Pudding Coconut Cream bevat geen kunstmatige kleurstoffen en is gemaakt met echte vanille. Het is ook een goede bron van calcium en bevat geen toegevoegde suikers.

Als u op zoek bent naar een lekkere en gemakkelijke dessertoptie met een tropische twist, dan is Jello Instant Pudding Coconut Cream zeker het proberen waard!

Voeg toe aan verlanglijst
Jello Instant Pudding Coconut Cream is een instant puddingmix die gemaakt is met echte kokosnootsmaak. Deze puddingmix is zeer gemakkelijk te bereiden door simpelweg de inhoud van het pakje te mengen met melk en vervolgens te laten opstijven in de koelkast. De romige textuur van deze pudding en de zoete smaak van kokosnoot maken het een populair dessert bij veel mensen. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een snel en gemakkelijk te bereiden dessert dat ook nog eens heerlijk smaakt. De Jello Instant Pudding Coconut Cream bevat geen kunstmatige kleurstoffen en is gemaakt met echte vanille. Het is ook een goede bron van calcium en bevat geen toegevoegde suikers. Als u op zoek bent naar een lekkere en gemakkelijke dessertoptie met een tropische twist, dan is Jello Instant Pudding Coconut Cream zeker het proberen waard!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Jello Instant Pudding Coconut Cream 96gr
Uw waardering
Gerelateerde producten
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Neem contact

Jello Instant Pudding Coconut Cream 96gr Bestellen voor €€ 2,39 in Nederland

€ 2,39