Sunquick Mango 840ml

Sunquick Mango 840ml

Sunquick Mango 840ml 2 5 5 1
€ 5,09
Beschikbaarheid : Uitverkocht
SKU:
SD-102
 •   Binnen 2-4 werkdagen geleverd
 •   Snel, veilig en achteraf betalen
 •   Van onze klanten krijgen wij een 9.8
Bestellingen die geplaatst zijn voor 11:59am worden binnen 1 a 3 WERKdagen geleverd. Alle bestellingen worden met een TRACE & TRACE verstuurd zodat u het pakket kunt volgen. Voor informatie over de verzendkosten, retourneren en in welke landen wij allemaal leveren kunt de Verzending pagina raadplegen.

Vaak samen gekocht

 1. Sunquick Mango 840ml
 2. +
 3. Tip-Top Tamarinde Siroop 700ml
 4. +
 5. Libby's Vienna Sausage 5oz
 6. +
 7. Libby's Chicken Vienna Sausage 5oz
 8. +
 9. Coco Rico 591ml
Totale prijs: € 0,00

Sunquick - geweldig om te delen, meer om te serveren!

Sunquick is een heerlijke en verfrissende fruitdrank. Een drankconcentraat met meerdere voordelen: waar voor je geld, heerlijke fruitsmaak en vitamine C. Sunquick is supergeconcentreerd en jij bepaalt hoe sterk je de drank wil hangt af van hoeveel siroop je voegt. Dit maakt het product eenvoudig te delen en geeft u meer service.

Zowel de fles als de dop zijn speciaal ontworpen voor Sunquick. De glazen fles zorgt ervoor dat het product de meest optimale manier is om een constante kwaliteit, smaak en kleur te behouden gedurende de gehele houdbaarheid. De slimme dop zonder druppel maakt gieten eenvoudig.

Komt in verschillende smaken: Orange, Mango, Tropical en Pink Guava & Strawberry.

Ingrediënten – Mango

Suiker, mangopuree, appel- en druivensap uit concentraat, bevat toegestane smaakstoffen met melkstoffen, zuurteregelaar als toegestane voedselveredelaar, conserveermiddelen en kleurstof

Neem contact